Amedpor maçında 6 kırmızı kart çıktı: Skor 3-0

Amedpor maçında 6 kırmızı kart çıktı: Skor 3-0

Amedspor Kadın Futbol Takımı, ligin 23’üncü haftasında ağırladığı Gaziantep Asya Spor’u 3-0 yendi. Maçta iki takıma 6 kırmızı kart çıktı.

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Türkiye Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele ediyor ve son maçlarında Gaziantep temsilcisi Asya Spor'u evinde konuk etti. Seyrantepe Stadı'nda gerçekleşen karşılaşmada Amedspor, Şehriban Dülek (2) ve Diana'nın attığı golle rakibini 3-0 mağlup etti.

Ancak maçta her iki takım da disiplinsiz davranışlar sergiledi ve Amedspor ile Gaziantep arasında toplamda 3 kırmızı kart çıktı. Bu durumda her iki takım da müsabakayı 8 kişiyle tamamladı.

Amedspor, bu galibiyetle puanını 22'ye yükseltti. Ancak hala küme düşme potasında bulunuyor ve tehlike devam ediyor. Takım, 17 Mart Pazar günü Trabzonspor'u evinde ağırlayacak ve bu maçta daha da önemli bir galibiyet için sahaya çıkacak.

 Yüksekova Haber
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.