Altan ve Çongar istifa etti!

Altan ve Çongar istifa etti!

Taraf gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, Twitter'da Ahmet Altan ve Yasemin Çongar'ın Taraf gazetesinden istifa ettiğini duyurdu.

Taraf gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz, Twitter'da Ahmet Altan, Yasemin Çongar ve Neşe Düzen'in Taraf gazetesinden istifa ettiğini duyurdu.

Medyada şok etkisi yaratan bu iddia Twitter'ın gündemine oturdu. Taraf Gazetesi'nin genel yayın yönetmenliğini yapan Ahmet Altan'ın Twitter'daki fan sayfasından yazılan "The End" tweeti de bu iddiaları doğrular nitelikte..

İşte Kurtuluş Tayiz'in twitter mesajı:

- Bu haberi vermek zorunda kaldigim icin uzgunum. Ahmet Altan ve Yasemin Congar Taraf'tan istifa etti.

- Ahmet Altan bugun veda yazisini yazicak

FARUK MERCAN DOĞRULADI
 

Faruk Mercan da Mehmet Altan ile görüştüğünü ve iddiayı iddiayı doğruladığını Twitterdan yazdı.

Ahmet Altan ve Yasemin Çongar, Taraf Gazetesi'nden istifa ettiler... Az önce Mehmet Altan'la konuştum... Evet istifa ettiler dedi...
Gazetenin yazı işleri müdürü Tuncer Köseoğlu ise twitterda Taraf ta yaşananlarla ilgili hiç bir arkadaşım beni telefonla aramasın...Açmayacağım. yazdı.

ALTAN İSTİFASINI GECE VERDİ, ÇONGAR YAZI İŞLERİ TOPLANTISINDA

Kulislerde anlatılanlara göre Yasemin Çongar bu sabah yapılan yazıişleri toplantısında Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın dün gece istifasını verdiğini, kendisinin de bu sabah yönetime istifasını sunduğunu açıkladı.

Gazetenin başına yeni bir ekibin gelmeyeceğini düşündüğünü söyleyen Çongar'ın açıklamalarının ardından gazetenin diğer çalışanlarının da yönetime istifalarını sunmaları bekleniyor.

SON YAZISINDA NE YAZMIŞTI? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum