'Alo ceket' hizmete girdi

'Alo ceket' hizmete girdi

Google'dan akıllı ceket: Hareket halindeyken telefon kullanmak artık daha kolay.

Google, giyilebilir teknoloji alanında kendini geliştirmeye ve ürün çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Akıllı saatler, gözlükler derken şimdi de akıllı ceketle karşımıza çıkan firma 2015 yılında duyurduğu ürünü Levi’s ortaklığıyla hayata geçirdi.

Ortak yapım bir giyilebilir teknoloji ürünü olan Levi’s Commuter, 350 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Bilek kısmında yer alan aparatlar ve kumaşı sayesinde akıllı telefonunuzu yönetmeye imkan tanıyor ve ayrıca navigasyon özelliğine de sahip.

Bluetooth yardımıyla akıllı telefonunuzla bağlantı kuran Levi’s Commuter, şimdilik sadece Amerika için satışa çıkacak. Müziğinizi kontrol etmek ve gelen aramaları cevaplamak gibi yeteneklere de sahip olacak olan akıllı ceket, iki günlük batarya ömrüne sahip. Çamaşır makinesinde yıkanma özelliğine de sahip olan ceket büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. (Kaynak: Webrazzi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.