Ali Koç: Ersun Yanal yok!

Ali Koç: Ersun Yanal yok!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Koç, "Ersun Yanal planlarımız arasında olmadı, olmayacak" dedi.

Fenerbahçe, ligde sergilediği performansla eleştirilerin hedefi oldu. Kulüp başkanı Ali Koç, FB TV’de yaptığı açıklamalarda, “Olumsuz bir tablo var. İşe başlarken değişim dedik, büyük hayallerden bahsettik. Puan tablosuna baktığımızda, olmamamız gereken bir noktadayız” dedi.

Koç’un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

HATALAR YAPTIK: Tahminimizden çok daha ötede, olumsuz bir tablo var. İşe başlarken değişim dedik, büyük hayallerden bahsettik. Puan tablosuna baktığımızda, olmamamız gereken bir noktadayız. Ne kadar iyi iş yaparsanız yapın, top çizgiyi geçmediğinde yaptığınız işler göz ardı ediliyor. Hatalar yaptık, yapacağız. Tecrübeyi iş başında ediniyorsun. Bu işin okulu yok.

GELEN TOP GOL OLMUŞ: 3 maç var ki, gelen bir top girmiş ve gol olmuş. O maçlardan 5-6 puan çıkarsak, şimdi başka şey konuşuluyor olacaktı. Yönetimimiz, hocamız, takımımız eleştiriliyor. Bu eleştiriler taraftarlarımızı ve tribünleri etkiliyor. Bunu anlayışla karşılıyorum.

LUGANO DA ELEŞTİRİLİYORDU: Transferlerimiz eleştiriliyor, çok erken, zaman gösterecek. Lugano’yu hatırlayın. Edu’nun ilk geldiği yıllarda oynadığı futbolu hatırlayın, gözlerimize inanamıyorduk. Aynı futbolcuların sonra Fenerbahçe’ye nasıl katkı sağladığını gördük.

KEFİL OLUP BORÇ BULDUK: Biz de Avrupa’nın en iyi erkek basketbol takımı var. Bu rakiplerimizde yok. 30 milyon Euro gibi bütçemiz var burada, bunu devam ettirmek zorundayız. Obradovic gibi bir hocamız var. İnşallah orada kupayı alacağız. Haftaya Sivas maçına sponsorluklarla çıkacağız. Oradan da kaynak gelecek. Kefil olup borç bulduk. 700-800 milyon TL kaynak yaratmamıza rağmen halen mart ayından sonrasını göremiyoruz.

ERSUN YANAL PLANLARIMIZ ARASINDA OLMAYACAK: Ersun Yanal planlarımız arasında olmadı, olmayacak. Burada taraftarlarımızıa sesleniyorum bu sevdadan vazgeçsinler.

SÖZ SIRASI BİZDE: Biz kadro dışıların nedenini bilerek açıklamadık. Bekledik ki görelim kim nasıl davranacak ve konuyu nereye çekecekler, kimler sızacaklar. Kim dost, kim düşman gördük. Şimdi söz sırası bize geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.