Ali Çelik: “Eksik kalan ne varsa tamamlamak artık boynumuzun borcu”

Ali Çelik: “Eksik kalan ne varsa tamamlamak artık boynumuzun borcu”

Ali Çelik, İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından yaptığı paylaşımda, Ankara’da yalnızca bir makamı değil; Şemdinli, Derecik, Çukurca, Yüksekova ve tüm Hakkâri’nin meselelerini yüreğinde taşıyacağını vurguladı.

Ali Çelik, İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanmasının ardından sosyal medya hesabından veda ve teşekkür mesajı paylaştı. Görev yaptığı bölgelerde vatandaşlarla helalleştiğini belirten Çelik, rahmet, bereket, hizmet ve muhabbet vurgusu yaptı. Çelik açıklamasında, “Eksik kalan ne varsa tamamlamak artık boynumuzun borcu” ifadelerini kullanarak yeni görevinde de bölgeye olan sorumluluğunu sürdüreceğinin mesajını verdi.

Çelik, “Ankara’da yalnızca bir makamı değil ; Şemdinli, Derecik, Çukurca ve Yüksekova’nın, bütün Hakkâri’nin meselelerini yüreğinde taşıyan bir evlat gibi çalışan kardeşiniz olacak.” İfadelerini kullandı.

Çelik, paylaşımını, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın” duasıyla tamamladı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.