Ali Babacan, Emine Şenyaşar ile görüştü

Ali Babacan, Emine Şenyaşar ile görüştü

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Emine ve Ferit Şenyaşar ile görüştü. Babacan, Şenyaşar ailesinin hukuk sürecinin takipçisi olacaklarını belirtti.

 Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Şanlıurfa’da AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar ile görüştü. 

Babacan, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifadeleri kullandı: "Şanlıurfa’da, üç yıldır adalet mücadelesi veren Şenyaşar ailesiyle görüştüm. 'Bu topraklarda adalet yok, buralardan gideceğiz' diyen Emine Şenyaşar’ın feryadına kulak verdim. Eşitlik ve adalet mücadelesine devam edeceğiz ve Şenyaşar ailesinin hukuk sürecinin takipçisi olacağız."

Urfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu kaybeden Emine Şenyaşar ile saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar, Urfa Adliyesi önünde 9 Mart’ta Adalet Nöbeti'ne başladılar. Nöbetleri sırasında birçok kez gözaltına alınan Emine Şenyaşar hakkında AKP’li İbrahim Halil Yıldız’a “hakaret” ettiği gerekçesiyle dava açıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “hakaret” ettiği gerekçesiyle ifadesi alındı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.