Akşener'den şartlı dönüş sinyali

Akşener'den şartlı dönüş sinyali

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Musavvat Dervişoğlu, Akşener'in delegenin taleplerine duyarsız kalmayacağını belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görevi bırakma kararı sonrası başlayan tartışma devam ediyor. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya son gelişmeleri İYİ Partili Musavvat Dervişoğlu ile değerlendirdi. Dervişoğlu, "Anlaşılan o ki teşkilatın ve delegenin talebine Akşener duyarsız kalmayacak. Dönerken de bazı katı şartlarını saklı tutacak" dedi.

"BEN YOKUM' DEDİĞİNİ DUYDUNUZ MU?"

Dervişoğlu, Sarıkaya'nın "Akşener bütün bunlara karşın geri döner mi, yarın yapılacak 'geri dön' yürüyüşünün karşılığı gelir mi?" sorusuna da "Siz Meral Hanım'dan ‘bundan sonra ben yokum, ne haliniz varsa görün, haydi bana eyvallah' cümlesini duydunuz mu? Böyle bir cümlesi yok, ama kendisinin aday olmama kararlılığı var, bundan da vazgeçmiş değil" yanıtını verdi.

12 Ağustos'ta yapılması kararlaştırılan olağanüstü seçimli kurultayla ilgili gündem sıralaması dahil tüm süreci Akşener'in yönettiğini, konuşma sırasını dahi belirleyip gündeme yerleştirdiğini hatırlatan Dervişoğlu, bütün bunların Akşener'in her şeye karşın delegeye bir açık kapı bırakma düşüncesinden kaynaklı olduğunu savundu.

Muharrem Sarıkaya ise, Dervişoğlu'nun açıklamalarını aktardığı yazısını "Anlaşılan o ki teşkilatın ve delegenin talebine Akşener duyarsız kalmayacak. Geri dönerken de bazı katı şartlarını da saklı tutacak" görüşüyle sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.