Akşener'den Erdoğan'a: Getir sandığı helalleşelim

Akşener'den Erdoğan'a: Getir sandığı helalleşelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pandemide zora düşen esnaf ve emekçilerden "helallik" istemesine İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener tepki gösterdi: Getir sandığı helalleşelim.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 Mayıs'ta kontrollü normalleşmeye geçileceğini açıklarken kullandığı "Sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" sözleri üzerine erken seçim çağrısı yaptı.

Akşener, Erdoğan'ın sözlerine Twitter hesabı üzerinden, "Sayın Erdoğan sen unutmuş olabilirsin ama, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir" diye seslenerek "Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim. Zor durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim" diyerek yanıt verdi.

Erdoğan, AKP teşkilatı ile video konferans yoluyla yaptığı bayramlaşmada konuşmasında "Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz" demişti. 

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum