Akşener’den Çakıcı yorumu: Abdulhamit Gül'e reform mesajı

Akşener’den Çakıcı yorumu: Abdulhamit Gül'e reform mesajı

Alaatin Çakıcı’nın tehditlerine sahip çıkıldığını söyleyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İktidarın küçük ortak tarafından Abdulhamit Gül'e 'Haddini bil reform yapamazsın' dendi” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ziyaret ettiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, görüşme sonrası basın toplantısı düzenledi. Burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit eden suç örgütünün başı Alattin Çakıcı’ya tepki gösteren Akşener, söz konusu tehdidi "Milli iradeye tehdit" diye nitelendirdi.

‘TEHDİDE SAHİP ÇIKILDI'

Çakıcı’nın tehditlerinin iktidarın yargı reformuna tehdit olduğunu söyleyen Akşener, "Hepimiz çeşitli dönemlerde tehdit aldık. Benim evim basıldı, Sayın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı. Ama bugüne kadar hiç bir siyasetçi böyle bir tehdidin yanında durmadı. Asıl bakılması gereken yer burası. Sayın Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, uzun bir adalet reformundan bahsetti. Sayın Erdoğan da bu sözleri desteklediğini ifade etti. Sonra tehdit geldi. Sonra tehdide küçük ortağın tavrı ortaya geldi. Tehdide sahip çıkıldı. Bence küçük ortak tarafından Abdulhamit Gül'e 'Haddini bil reform yapamazsın' dendi” ifadelerini kullandı. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.