Akşener-İmamoğlu kucaklaşmasına HDP'den yorum

Akşener-İmamoğlu kucaklaşmasına HDP'den yorum

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun kucaklaşmasına ilişkin açıklamada bulunan HDP'li Temel, 'Yapılan büyük haksızlık. Bizi rahatsız etmez' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasının açıklanmasının ardından Akşener ve İmamoğlu’nun Saraçhane ofisindeki kucaklaşma fotoğrafı kamuoyunda gündem olmuştu. 

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre; konuya ilişkin açıklamada bulunan HDP Basın, Yayın ve Propaganda Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel, “Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu’nun samimi fotoğraf vermesi partimizi rahatsız etmez. Çünkü Ekrem İmamoğlu'na yapılan büyük bir haksızlık var. Kim ki İmamoğlu’nun yanında durursa, onunla dayanışırsa doğru yapar” dedi. 

'Temel sözlerini şöyle devam ettirdi:

“Biz bu konuyla ilgili Meral Akşener’in siyasi görüşü ve düşüncesiyle ilgilenmiyoruz. İmamoğlu hakkındaki karar daha önce bizim partimiz üzerinde uygulandı, şimdi başka kesimlere doğru genişletiliyor. Bu nedenle Akşener’in İstanbul’daki mitinge katılması bizi rahatsız etmez, sahiplenme herkesin alması gereken bir tutumdur. Fakat Akşener’in bundan ne murad ettiği konusu tartışmalı. Burada neyin hedeflendiği, bu sahiplenme görüntüsüyle ne mesaj verildiği kamuoyunun takdirine bırakılmalıdır.” 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.