Akşener: Cumhur İttifakı çocuklar gibi ayaklarını yere vuruyor

Akşener: Cumhur İttifakı çocuklar gibi ayaklarını yere vuruyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Halk TV'de gazeteci İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. Akşener, "Biz kurulmamış olsaydık bugün bu ucube sistem oturmuş olurdu" dedi.

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın konuğu olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Cumhur İttifakı çocuklar gibi ayaklarını yere vuruyor, 'adayınız kimdir?' diye. Bu da bana gerekeni yaptığımızı gösteriyor" değerlendirmesinde bulundu. 

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları:

-Partimizin kuruluş günü. İyi ki bu partiyi kurmuşuz. Kılıçdaroğlu'ndan 15 vekil talep ettim. O arkadaşlarımızın katılmasıyla grup kurmuş olduk. Onlardan herhangi bir menfaat sağlamamız Türkiye'ye yeni bir şey demokrasi örneği gösterdi.

-Bir şey değişti her şey değişti. 4 Parti Millet İttifakı'nı kurduk. Sonuç itibariyle Cumhur İttifakı çoğunluğu kaybetti.

-Cumhur İttifakı çocuklar gibi ayaklarını yere vuruyor, 'adayınız kimdir?' diye. Bu da bana gerekeni yaptığımızı gösteriyor.

-Biz kurulmamış olsaydık bugün bu ucube sistem oturmuş olurdu. Meclis aritmetiği bambaşka olacaktı. Gördük ki farklılıklar zenginliktir. Müştereklerimiz çok. Biz kurulmamış olsak Bugün Gelecek ve DEVA partileri belki de o masada olmayacaktı.

ÜLKEDE HER YERDE HER ŞEYDE KRİZ VAR

-Cumhurbaşkanının vatandaşlarına "sürtük" dediği bir ülkede dışarıda başlamak üzere her şeyde kriz var. Her türlü iftiranın atıldığı, hakaretin yapıldığı bir ülke. Ben yoksul evlere gidiyorum bizzat kendim.

-Astım hastası olan, kucağınıza aldığınızda ne kadar zayıf olduğunuzu anladığınız çocuklar... Sincan'da bir eve girdim sadece hoşof... Bir yandan el yapımı ayakkabılarla, acayip arabalarla gezen insanlar.

BU KRİZDEN NASIL ÇIKILACAK? 

-Çok kolay. Üretimi öne koyacağız. İstihdam yaratacağız.

-Yargının bağımsız olduğu, MB gerçekten bağımsız olduğu, kurumların yeniden istihdam edildiği bir ülke yapacağız. Siyasetçinin seçim kazanma istiakının önüne geçecek bir sistemin kurallar malzemesinin öne çıktığı bir ülke yapacağız.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.