Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 31 bin sanatçıya 250 milyon liraya ulaşan destek verilecek

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik: 31 bin sanatçıya 250 milyon liraya ulaşan destek verilecek

Ömer Çelik, Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sürerken açıklamalarda bulundu.

Ömer Çelik, "Müzisyen arkadaşlarımızın seslerini duyduğumuzu bilmenizi isterim" diyerek "31 bin sanatçıya 250 milyon liraya ulaşan destek verilecek. Tiyatroya ise 25 milyon tutarında turne desteği olacak" açıklaması yaptı.

Çelik, "Marmara Denizi'ni etkisi altına alan deniz salyasına (müsilaj) ilişkin ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız bir çalıştay düzenleyecek. 91 noktadan örnekler alındı haftaya sonuçları açıklanacak" ifadelerini kullandı. 

Ömer Çelik, Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sürerken açıklamalarda bulundu. 

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Pandemi çerçevesinde çeşitli tedbirler alınıyor. İstiyoruz ki herkes olumlu etkilensin ama bütün dünya gibi Türkiye de bundan olumsuz etkileniyor. Bu çerçevede Cumhurbaşkanımız talimatları doğrultusunda çeşitli destekler veriliyor. Müzisyen arkadaşlarımızın seslerini duyduğumuzu bilmenizi isterim

250 MİLYON LİRA DESTEK VERİLECEK

'Müzik susmasın' projesi etrafında bu destekler müzisyen arkadaşlarımıza da ulaştırılacaklardır, ulaştırılıyor. 250 milyon liraya ulaşan bir destek verilmiş olacak.

Kültür ve Turizm Bakanımızın ve bizim parti olarak takip edip sanatçı arkadaşlarımızın mesajlarını duyduğumuzu bildirmek isterim. Tiyatrolara destek de önemli, 25 milyon tutarında bir turne desteği olacak. Destek verilecek olanları müzik sektörü açısından biz karar vermiyoruz, bakanlığımız karar vermiyor, 9 STK bu listeleri gönderiyor."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.