AKP İl Başkanı: BDP'yi geçemeyiz

AKP İl Başkanı: BDP'yi geçemeyiz

Yenigün Gazetesi'ne konuşan AKP Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, Diyarbakır'da partilerinin üye sayılarının 102 bine çıktığını ileri sürerek, yerel seçimlerde BDP'yi geçemeyeceklerini söyledi.

DİYARBAKIR - Diyarbakır'da yerel yayın yapan Yenigün Gazetesi'ne konuşan AKP Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, gündemdeki konulara ve Diyarbakır'a ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Advan, Diyarbakır'da üye sayılarının 102 bin olduğunu öne sürerek, BDP'li Belediye Başkanları Osman Baydemir ve Selim Kurbanoğlu'nun görevlerini yapamadığını savundu. Advan, parti binalarının 16 ayda 57 defa saldırıya uğradığını iddia ederek, kendilerinin de en az BDP kadar bölgenin sorunlarına duyarlı olduklarını ileri sürdü.

Advan, BDP'nin Diyarbakır'da ciddi bir yapılanmasının olduğunu sözlerine ekleyerek, "Çok hayalci olmamak gerekiyor. Ben 'BDP'yi sollarım, yerelde iktidar olurum' gibi bir rehavete kapılmayı doğru bulmuyorum. Bizim çok daha çaba göstermemiz gerekiyor" demesi dikkat çekti. DİHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum