Akbaş ailesinden taziye teşekkür mesajı

Akbaş ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yaşayan Akbaş ailesi, aile büyükleri H. Emin Akbaş'ın vefatı sonrası acılarını paylaşan dost ve yakınlarına yönelik teşekkür mesajı yayımladı.

Şemdinli'ye bağlı Alan (Helane) Köyü'nde yaşayan Akbaş ailesinin büyüğü Hacı Emin Akbaş geçtiğimiz günlerde vefat etmişti. Salgın nedeniyle alınan tedbirler kapsamında taziye kuramayan Akbaş ailesi, acılarını paylaşan dost ve yakınlarına yönelik teşekkür mesajı yayımladı.

Akbaş ailesinin mesajı şöyle:

"Aile büyüğümüz H. Emin Akbaş'ın vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan, Şemdinli, Yüksekova, Hakkari, Çukurca ve yurtiçi  yurt dışında ve  Van başta olmak üzere birçok il ve ilçeden bizleri arayarak acımızı paylaşan, mesaj gönderen, sosyal paylaşım siteleri üzerinden taziyelerini ileten tüm dost, akraba ve arkadaşlarımıza ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız."

başta Acimiz bizlerle paylaşan arayarak acımızı paylaşan, Necirvan Barzani olmak üzere. ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız. Köy Muhtarı Kadir Akbaş."

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.