Akarsu ve Safalı: Esendere sınır kapısını tamamen kapatanlara halkımız sandıkta cevap verecek

Akarsu ve Safalı: Esendere sınır kapısını tamamen kapatanlara halkımız sandıkta cevap verecek

DEM Parti Esendere Belde Belediyesi Eşbaşkan adayları Fatih Safalı ve Gülistan Akarsu: "31 Mart'ta AKP'yi Esendere'den göndereceğiz" dedi.

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken Hakkari merkez ve ilçelerinde siyasi partilerin seçim çalışmaları da hız kazandı. Dem Parti Esendere adayları Fatih Safalı ve Gülistan Akarsu, mevcut Ak Partili belediye başkanının vaatlerini yerine getirmediğini savunarak Esendere halkının bu seçimde Ak Parti'yi göndereceğine inandıklarını söyledi.

Akarsu: Biz getirmedik ama biz göndereceğiz

Kadınlar için kooperatifler, öğrenciler için ‘Kütüphane ve Dershane’ gibi merkezler, tarım destek projeleri kapsamında sulama havuzları, seralar, soğuk hava depoları yapmak gibi projeleri olduğunu belirten Gülistan Akarsu, Ak Parti'nin taşımalı oylarla beldede tekrar seçimi kazanmayı hedeflediğini söyledi. Akarsu, "Halk genel seçimlerde gerekli cevabı vererek AKP’yi istemediğini gösterdi. AKP’yi biz getirmedik ama biz göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

Safalı: Doğaya, kadına, emekçiye, çocuklara ve yaşlılara yönelik projelerimiz olacak

Türkiye’den İran’a gidip gelen yolcular için konaklama tesisleri, ‘Açık Pazar’ sahası,‘Emek Pazarı’ projelerinden söz eden Fatih Safalı ise, “Köylerimize halen gitmeyen su, alt yapı ve yol imkanları ile ilgili en kısa sürede çözüm getirmeyi hedefliyoruz. Doğaya, kadına, emekçiye, çocuklara ve yaşlılara yönelik projelerimiz olacak" dedi.

Esendere halkına seslenen Safalı, "Halkımız yıllardır kendilerine yalan söyleyen, muhtaçlaştıran, sınır kapısını tamamen kapatan, onları açlığa ve göçe mahkum eden AKP ve yereldeki temsilcilerine hak ettiği cevabı sandıkta verecek. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde yaptığımız gibi onları tarihin çöp sepetine gönderelim” ifadelerini kullandı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.