AK Partili Ordu Belediye Başkanı görevden alındı

AK Partili Ordu Belediye Başkanı görevden alındı

AK Partili Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevden alındı. Geçtiğimiz Nisan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu mitinginin ardından Ordu Büyükşehir Belediye binasında dinleme cihazı aranması için talimat vermişti.

AK Partili Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz görevden alındı.

Geçen Nisan ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu’daki mitinginin ardından korumalarına talimat vererek, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde dinleme cihazı aranması için talimat vermişti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da olayın ardından düzenlediği basın toplantısında Ordu Emniyet Müdürü’nün komplosu ile karşı karşıya olduğunu iddia etmişti.

‘FİRAVUNLAŞMADIK, KARUNLAŞMADIK, KİBRE DÜŞMEDİK’

Yılmaz, akşam saatlerinde twitter üzerinden Numan Kurtulmuş’u sert sözlerle eleştirmişti. Ancak Yılmaz, söz konusu tweetleri daha sonra hesabından kaldırdı.

Yılmaz Twitter hesabından şunları yazmıştı:

“Birileri sözlerini unutmuş gibi ama biz unutmadık, unutmayacağız! Firavunlaşmadık, karunlaşmadık, kibre düşmedik. Dilimizin Ali dediğine, kalbimiz Muaviye demedi… ‘Aramızda gizli ve sinsi AKP’liler olabilir’ demişti. Yıllar sonra haklı olduğu ortaya çıktı.Geldiği yere bakılırsa. En gizli ve sinsi kendi çıktı.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.