AK Partili ilçe başkanı Tanrıkulu’nu tehdit etti: Sıra sana da gelecek

AK Partili ilçe başkanı Tanrıkulu’nu tehdit etti: Sıra sana da gelecek

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu, “Sana da sıra gelecek” sözleriyle tehdit etti. Özkan’ın tehdidine tepki gösteren Tanrıkulu, “Bunun hesabını yargı önünde soracağım” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Garê’de 13 kişinin ölümüne ilişkin mesajını alıntılayan AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya, Tanrıkulu’nu tehdit etti.

Garê’de yaşananların ardından CHP Milletvekili Tanrıkulu, sosyal medya hesabından, “Irak’ın Gara bölgesine düzenlenen operasyon sürecinde, daha önce PKK tarafından kaçırılmış 13 vatandaşımızın katledildiğini büyük üzüntüyle öğrendik. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, yıllardır evlatlarının kurtarılmasını bekleyen acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum” paylaşımını yaptı.

Tanrıkulu’nun bu ifadelerinin üzerine paylaşımı alıntılayarak mesaj paylaşan AK Partili Özkan Çetinkaya ise, “Şehit demeye terörist demeye korkan CHP İstanbul Milletvekili @MSTanrıkulu. Sana da sıra gelecek inşallah” sözleriyle Tanrıkulu’nu tehdit etti.

twit-yntg.jpg

TANRIKULU: SANA BUNUN HESABINI YARGI ÖNÜNDE SORACAĞIM

AK Partili Özkan’ın tehdit içeren sözlerine, “Biz siyasetçiler olarak bu tür nefret söylemine, kutuplaştırıcı dile alışkınız” ifadeleriyle tepki gösteren CHP’li Tanrıkulu, MST TV’de yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Siyasi kimlikleri belli olan insanlar kendi hesaplarından bizleri hedef gösteriyor. Buradan Karabük AK Parti Yöneticisine sesleniyorum. ‘Sıra sana da gelecek Sezgin Tanrıkulu’ demek ne demek? Bu utanmazlığın ve hadsizliğin hesabını yargı önünde verirsin. Hangi cesaretle bunu yapıyorsun? İktidarına mı güveniyorsun medyana mı güveniyorsun yargına mı güveniyorsun? Utanmaz! Sana bunun hesabını yargı önünde soracağım. ‘Sıra sana da gelecek’ ne demek? Senin partin sana bunları mı öğretiyor? Ahlaksız!”

‘SİZDEN CESARET ALMASALAR TEHDİT EDEMEZLER’

Özkan’ın tehdidine ilişkin AK Partili yöneticilere seslenen Tanrıkulu sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Bizleri hedef gösteren bu yöneticilere haddini bildirin. Tabii cesareti aslında sizlerden alıyorlar. Doğrudan doğruya partimizi, genel başkanımızı hedef gösteren sizlersiniz. Trollerin başıdır aynı zamanda, kimi kastettiğimi biliyorsunuz. Sizden cesaret almasalar bu yöneticileriniz açık kimlikli olarak bizleri kendi sosyal medya hesaplarından tehdit edemezler! ‘Sıra sana gelecek’ ne demek? Buradan bakın sesleniyorum, yargıya sesleniyorum. Beni takip ediyorsunuz. Ben Milletvekiliyim aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi İnsan Hakları Komisyonu Başkanvekiliyim. Bir AK Partili Milletvekiline bir AK Partili yöneticiye böyle bir tehdit yapılırsa ne yapılıyorsa aynısını yapın bakalım! Aynısını yapın! Gece yatağından almayın ama ifadeye çağırın bakalım, neyi kastettiğini sorun. Bu utanmazlığa eğer yol vermiyorsanız, yargıya, AK Partiye sesleniyorum, hesabını sorarsınız. Daha birçoğu var ama açık kimliği ile gençlik kolları başkanlığı yapmış şu anda yönetici olan siyasetçiler bu hadsizliği yapamazlar!”

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.