AK Parti'den Mushab Turan açıklaması: Gereği yapılıyor

AK Parti'den Mushab Turan açıklaması: Gereği yapılıyor

İki bakana sorduğu soru nedeniyle iş akdi feshedilen AA muhabiri Mushab Turan'a, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın ve AK Parti Sözcüsü Çelik'ten de tepki geldi. Kalın: Kaos ve kargaşa amaçlı girişim."

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin düzenlediği ortak basın toplantısındaki 'Süleyman Soylu' sorusu nedeniyle AA'dan kovulan Mushab Turan'a Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti'den de tepki geldi. 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından "Anadolu Ajansının kurumsal ilkelerini ve çalışma kurallarını ihlal eden kişi hakkında gerekli hukuki adımlar atılmaktadır. Kaos, kargaşa ve tahrik amaçlı girişimlere karşı el birliğiyle mücadele edeceğiz" mesajını paylaştı. 

'PROVAKATÖRE GEREĞİ YAPILIYOR'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise sosyal medya hesabından şunları yazdı: "AK Partimiz ve İçişleri Bakanımızla ilgili terör ve suç örgütlerinin ağzıyla konuşan AA muhabiri kılığındaki provokatöre gereği yapılıyor. Bütün provokatörler yaptıklarının bedelini mutlaka öder. Bu dilin hangi terör şebekelerinin dili olduğunu iyi biliriz. Bunlarla mücadele etme konusunda kararlılığımız tamdır." 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.