AK Parti'den istifa etti, CHP'ye geçti

AK Parti'den istifa etti, CHP'ye geçti

Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar, nisanda AK Parti’den istifa etmişti. Kanar, CHP saflarına geçti.

 Urfa'da Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar, CHP’ye geçti. Kanar’a rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Kanar'ın CHP'ye katılmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa ederek partimize katılım sağlayan Viranşehir Belediye Meclis Üyesi Münir Kanar'a rozetini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Viranşehir için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun."

 AK Parti listelerinden Viranşehir Belediye Meclisi Üyesi seçilen Münir Kanar, nisan ayında “Seçilmişlerin belediye iç işleyişinde etkilerinin olmadığı, seçim bölgelerine bir çöp konteyneri gönderemeyecek kadar aciz olan bir yerde siyaset yapmayı doğru bulmadığım için parti üyeliğinden istifa edip meclis üyesi görevimi bağımsız olarak sürdüreceğim" açıklaması yaparak partisiyle yollarını ayırdığını duyurmuştu. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.