AK Parti'den aday gösterilmeyen Zeydan, Yeniden Refah Partisi'nde başkan adayı oldu

Yüksekova ilçesi Büyükçiftlik beldesinin AK Partili Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, yeniden aday gösterilmedi. Partisinden istifa eden Zeydan, Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan adayı oldu.

Yüksekova'da AK Partili Büyükçiftlik Beldesi Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde partisinin kendisini aday göstermemesi üzerine istifa edip, Yeniden Refah Partisi'nde Belediye Başka Adayı oldu.

whatsapp-image-2024-02-20-at-11-14-31.jpeg

Yeniden Refah Partisi Hakkari İl Başkanı Ali Özer ve partililer tarafından karşılanan Zeydan'a burada parti rozeti takıldı. Yeniden Refah Partisi'ne katılıp aday olan Zeydan, 1994'ten bu yana Büyükçiftlik Beldesi Belediye Başkanlığı görevini yürütüyor.

whatsapp-image-2024-02-20-at-11-14-42.jpeg

İsmail Rüştü Zeydan, 2 dönem Doğru Yol, 3 dönem AK Parti ve 1 dönem de Demokratik Bölgeler Partisi'nden (DBP) Belediye Başkanı seçilmişti.

whatsapp-image-2024-02-20-at-11-14-46.jpeg

Zeydan, açıklamasında, "Ben inanıyorum ki eğer biz babalarımızın, dedelerimizin ferasetiyle, büyüklüğüyle gönül birliğiyle bu işe girersek, bu işi daha ileriye götürürüz. Bu bölge hassas bir bölge. Yeniden Refah Partisi'nden siyaset yapmak bizim için onur ve şereftir. Allah'ın izniyle ve dostlarımızın da desteğiyle halkımıza karşı mahcup olmayacağız ve alnımızın akıyla çıkacağız. Diğer partilerde bizimle yarışan tüm adaylara başarılar diliyorum. Biz kazanmak için mücadele edeceğiz. Elbette kazanırken de yorulacağız. Siyaset mesai isteyen, emek isteyen bir çalışma ile yapılır." dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum