Ak Parti Yüksekova ilçe başkanlığı binasının açılışı yapıldı

Ak Parti Yüksekova ilçe başkanlığı binasının açılışı yapıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı binasının açılışı gerçekleştirildi.

İpekyolu Caddesi üzerinde ki bir binada gerçekleştirilen açılışa Ak Parti Teşkilat Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, Ak Parti MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, İş Adamı Hacı Teoman Zeydan, Kanaat Önderleri ile muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

a2.jpg

Açılışta konuşan Ak Parti Teşkilat Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, "Ak Parti'nin 18 yılda bu ülkede neler yapığını çok iyi biliyoruz. 2023 hedeflerine doğru ilerlerken hep beraber Yüksekova'nın bu makus talihini nasıl değiştireceğimizle ilgili üzerimize düşecek olan vazifelerimizi yapacağız. Bundan hiçbir zaman kuşkum olmadı" dedi. 

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan açılışa katılanlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek, "Yüksekova'nın en güzel muhitinde en güzel katını sizler için aldık serdik. Allah'ın izniyle beraber Yüksekova için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi. 

Konuşmanın ardından Parti binasını gezen AK Parti heyeti daha sonra Hakkari'ye geçti.

a1.jpg

20210222-2-46992950-62765936-web.jpg

w1.jpg

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum