AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'a yolsuzluktan fezleke

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'a yolsuzluktan fezleke

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas hakkında hazırlanan fezlekenin bir ihalede yapılan usulsüzlükle ilgili olduğu ortaya çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Halkların Demokratik Partisi (HDP) millletvekillerinin de aralarında olduğu 34 milletvekiline ait 65 dokunulmazlık dosyası, 3 Ekim'de Meclis Başkanlığı’na sunuldu. 34 isim arasında yer alan AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas hakkında hazırlanan fezlekenin, bir ihalede yapılan usulsüzlükle ilgili olduğu ortaya çıktı. Van’da 2011 yılında yaşanan depremde Arvas'a ait firmanın, taşıma ihalesinde usulsüzlük yaptığı belirlendi. Sonrasında Arvas ve firması hakkında 2011 yılında dava açıldı. Dava konusu olan usulsüzlüğün de fezlekeye dönüştüğü öğrenildi.  

AK Partili Arvas, yaptığı açıklamada davanın kendi şirketine değil, firmalarına nakliye hizmeti veren İstanbul merkezli bir firmaya açıldığını iddia etti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum