AK Parti üyelerini aradı: İstanbul'a dönün

AK Parti üyelerini aradı: İstanbul'a dönün

AK Parti milletvekilleri ve yöneticileri İstanbul'daki 2 milyon 300 bin üyesini tek tek arayarak, "bayram tatiline gideceklerse 23 Haziran'da mutlaka İstanbul'a geri dönmelerini" istedi.

İstanbul’da yeniden tekrarlanacak seçime hazırlanan AK Parti şehirde yaşayan 2 milyon 300 bin üyesini telefonla tek tek aradı. Telefon görüşmeleri sırasında seçmenlerden 23 Haziran’da mutlaka sandığa gitmeleri istendi.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre, AK Parti bu hafta “bayram tatili sebebiyle memleketine gidip, İstanbul’a dönmeyi düşünmeyen partilileri” aradı. Bu kapsamda önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden ‘Bayram sebebiyle memleketine gidecek olan varsa sonrasında İstanbul’a dönmelerini ve demokrasi görevini yerine getirmeleri’ çağrısı yaptı. AK Parti yönetimi de hafta sonu İstanbul’da kayıtlı 2 milyon 300 bin üyesine tek tek telefonla ulaştı. Milletvekilleri, il ve ilçe yönetiminde görev alanların aradığı seçmenlere seçim günü İstanbul’da olup olmayacakları soruldu. Bayramda memleketine gideceklere 23 Haziran’da dönmeleri uyarısında bulunan AK Parti yönetimi, “Hak yerini bulsun diye mutlaka sandığa gitmelerini” istedi.
Erdoğan da, partisinin mahalle temsilcileri ile yaptığı toplantıda, “İstanbul’da 2 milyon 300 bin üyeye sahibiz. Üyelerimizi ciddi manada çalıştıralım. Bir üye yanında iki oy daha getirsin mesele bitti” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.