Ak Parti İl Başkanı Özbek: Yüksekova'da yıkım kararı verilen evlerin bulunduğu arazi tekrar vatandaşa satılacak

Yüksekova'da yıkım kararı verilen evlerde oturan vatandaşları ziyaret eden Özbek, "Bakanımızla görüştük, vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu araziyi, meradan hazineye çevirip tekrar vatandaşımıza satmayı planlıyoruz" dedi.

Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Yüksekova'da evleri için yıkım kararı verilen vatandaşları ziyaret ederek, "Bakanımız vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu araziyi hazineye çevirip daha sonra tekrar vatandaşımıza satışı yapmayı planlıyoruz dedi" 
Yüksekova'da yıkım kararı verilen evlerin bulunduğu Esenyurt Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Abdulmutalip Özbek'e İlçe Başkanı Fatih Arslan, Büyükçiftlik Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu eşlik etti. 

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Özbek şunları söyledi: 

“Geçen gelişimizde valimizle, kaymakamımızla daha sonra da vatandaşlarımızla bir araya gelmiştik. Bu sorunları konuşmak, sorunlara çözüm getirmek için bir araya geldik. İnşallah sorunlarımızı uzlaşarak, konuşarak iyi bir diyalogla çözmeye çalışacağız. Bugün de buraya yönetimimizle, belediye başkanlarımızla ve ilçe bakanımızla beraber geldik. Buradaki amacımız vatandaşlarımızla beraber bu sorunları en iyi şekilde çözmek. Daha önce geldiğimizde vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve Ankara’ya gittiğimizde sayın bakanımızla görüştük. Bakanımız da sağolsunlar burada vatandaşlarımızı mağdur etmeden bu araziyi, meradan hazineye çevirip daha sonra tekrar vatandaşımıza satışı yapmayı planlıyoruz. Bakanlığımız, valiliğimiz ve kaymakamımız bunun üzerinde çalışıyor.”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum