Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür kongrede aday olmayacak

Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür kongrede aday olmayacak

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür 7. Olağan Kongresinde aday olmayacağını duyurdu.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür yaptığı yazılı açıklamada henüz tarihi belirlenmeyen 7. Olağan Kongresi’nde aday olmayacağını açıkladı.

Kongreye kadar görevinin başında olacağını belirten Gür’ün yaptığı açıklama şöyle: “7. Olağan Kongremiz için Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız ile gerçekleştirmiş olduğumuz istişareler neticesinde aday olmama kararı almış bulunmaktayım. Ak ve Hak olan davamızdan Hakkari’mizde yapılacak olan 7. Olağan Kongremize kadar görevimin başında olup kongrede mesuliyeti başka bir dava arkadaşıma devredeceğim. İl günkü aşk ve dava şuurumuza bağlı kalarak Hakkari’mizde partimizin başarısı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Milletimizin umudu, mazlumların gür sesi ve devletimizin başkanı Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımıza canı gönülden devam edeceğiz. Girdiğimiz genel ve yerel seçimlerde teşkilatımızla birlikte alnımızın akıyla çıktık. Hakkarili hemşerilerimizle her daim yürek yüreğe istişareler edip onları dinledik. Esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve dernek kuruluşlarımız ile her daim fikir alışverişinde bulunduk. Hakkarimize hizmet etmek için her daim elimizden gelen çabayı ortaya koyduk. Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine her daim laiktir. Her karar bizim için hizmette yeni hizmetlere yönelik yeni bir başlangıçtır. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde partimizin kutsal davasında birlikte yol yürümek bizim için izzet ve onurdur. Misyonu, liderliği ve hizmet anlayışı ile ülkemizin siyaset tarihinde yeni çığırlar açan Sayın Cumhurbaşkanımızın ve merkezimizin daima emrinde olacağız. Bir nefer olarak Ak Davamızın tüm değerlerini kendimize dava ve onur bilmekteyiz. Partimizin birçok kademesinde bize görev veren genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühlerinden ötürü saygılarımı ve şükranlarımı arz ediyorum. Her zaman bizlere desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e, Bölge Koordinatörümüz Sayın Metin Bulut’a, İl Koordinatörümüz Sayın Alaattin Parlak’a, MKYK üyelerimize, milletvekilimiz Sayın Husret Dinç’e, kıymetli belediye başkanlarımıza, encümenlerimize, il yönetim kurulu üyelerimize, kadın gençlik kolları, ilçe başkanları, mahalle ve köy başkanları üyelerimize, STK temsilcilerimize, kanaat önderlerimize ve bizleri hiç yalnız bırakmayan değerli Hakkari halkımıza şükranlarımı saygıyla arz ediyorum.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum