Ak Parti Hakkari İl Koordinatörü Aydın Yüksekova'daydı

Ak Parti Hakkari İl Koordinatörü Abbas Aydın, il ve ilçedeki parti yöneticileri ile birlikte Yüksekova'da bazı ziyaretlerde bulundu. Evleri için yıkım kararı verilen aileleri ziyaret eden Ak Partililer burada açıklama yaptı.

Bazı temaslarda bulunmak üzere Hakkari'de bulunan Ak Parti Hakkari İl koordinatörü Abbas Aydın, Ak Parti İl Başkanı Mütalip Özbek, Hakkâri Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve bazı partililerle birlikte Yüksekova'da evleri için yıkım kararı verilen aileleri ziyaret etti.

ozbek1.jpg

Daha önce de birkaç kez aileleri ziyaret ederek evlerinin yıkılmaması için temaslarda bulunan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek burada yaptığı açıklamada, "Mera arazisi olduğu için buranın bir yıkım kararı yada bir şekilde yeni bir düzenleme getirmek istendi. Bunları yaparak vatandaşlarımızda zarar vermeden Sayın Valiliğimize, Tarım Bakan Yardımcısına, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya her şeyden önce Sayın cumhurbaşkanımız bununla ilgilendiler. Burayı mera arazisinden hazine arazisine, hazine arazisinden satışı yapılıp vatandaşlarımıza hem imarlı bir şekilde arsa satışı yapılması düşünülüyor” dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum