Ak Parti Hakkari İl Başkanlığına Abdulmuttalip Özbek atandı

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığına Abdulmuttalip Özbek atandı

Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı'na 23. Dönem Hakkari milletvekili Abdulmuttalip Özbek atandı.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 22 Şubatta yapılacak olan Ak Parti Hakkari 7. Olağan Kongresi'de aday olmayacağını duyurmuştu. 

Yaklaşan kongre için 122 kişi aday adaylığı başvurusu oldu. Başvuruları değerlendiren Ak Parti Genel Merkezi, kongre öncesi Muttalip Özbek'in il başkanlığına atandığını duyurdu. 

İl Başkanı Emrullah Gür, twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Hakkari’mize İl Başkanı olarak Abdulmuttalip Özbek atanmıştır. Kıymetli Başkanımı tebrik eder başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi. 

Muttalip Özbek de, "AK Parti Hakkari 7. Olağan Kongresi için İl Başkan adaylığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘a saygılarımı arz eder hizmetlerinden dolayı il başkanımız Emrullah Gür‘e teşekkür ederim" paylaşımında bulundu. 

Ak Parti İl Başkanlığından karşılama çağrısı

Öte yandan Ak Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada 22 Şubatta yapılacak olan Ak Parti Hakkari 7. Olağan kongresi için aday belirleme sürecinin tamamlandığı belirtilerek, "Abdulmuttalip Özbek, İl Başkanımız ve bütün Aday Adayı Arkadaşlarımızla beraber 10 Şubat Çarşamba Günü (yarın) Saat 12:00 de çiftlik Mevkiinde karşılama yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir" denildi. 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum