Abdulmuttalip Özbek: Tüm Hakkari halkının hizmetinde olacağız

Abdulmuttalip Özbek: Tüm Hakkari halkının hizmetinde olacağız

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'den canlı bağlantıyla katıldığı programla gerçekleştirildi.

Hakkari Kapalı Spor Salonu'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, yaptıkları işin salt bir siyasi organizasyon olmadığını söyledi.

20210222-2-46998840-62775603-web-001.jpg

Türkiye'nin yarınlarını daha aydınlık hale getirmek için uğraş verdiklerini belirten Yavuz, şunları aktardı:

"Eğer kökü çok derinlerde olan ve maziden aldığımız ilhamla geleceğe doğru yürümüyor olsaydık, bunca tuzağı boşa çıkartamaz, bunca prangayı kıramazdık. Dolayısıyla eğer Türkiye'de bunca tuzak boşa çıkartılmışsa, prangalar kırılmışsa ve kırılmaya devam ediliyorsa sizin gibi yüreği coşkun ve güzel insanların katkısıyla oluyor. Bu davanın neferleri olarak makamlara oturup kalamayız, makamlar bizim hedefimiz, amacımız olamaz. Makamlar ancak bizim için birer vasıta, sizlere hizmetkarlık yapabilmek için birer araç olabilir."

20210222-2-46998840-62775604-web.jpg

Özbek: Tüm Hakkari halkının hizmetinde olacağız

İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek de kendisini il başkanlığı görevine layık gören, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti Genel Merkezine teşekkür etti.

AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne kadar herkesle gönül bağı kurduğunu dile getiren Özbek, "AK Parti Edirne'den Hakkari'ye Türkiye'nin her yerinde taş üstüne taş koyan, her insana dokunmuş bir partidir. Bir emanet devralıyorum. Bu emaneti teslim alırken herkese adaletli ve hakkaniyetli davranacağımıza söz veriyorum. Teşkilatlarımızla tüm Hakkari halkının hizmetinde olacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde Özbek, AK Parti İl Başkanlığına seçildi.

Kongreye, AK Parti MKYK Üyesi Hatice Merve Tatar, AK Parti Bölge Koordinatörü Alaattin Parlak, eski AK Parti Tokat Milletvekili Şükrü Ayalan, ilçe ve belde belediye başkanları, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, merkez, ilçe ve belde teşkilatları, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum