Ak Parti, Derecik'te halk buluşması gerçekleştirdi

Ak Parti Derecik İlçe Başkanlığı tarafından halk buluşması gerçekleştirildi.

31 Mart Yerel seçimleri öncesi siyasi partilerin Hakkari merkez ve ilçelerindeki etkinlikleri hız kazandı. Newroz kutlamalarıyla il merkezi ve ilçelerde peş peşe kutlamalar düzenleyen Dem Parti'nin yanı sıra Ak Parti de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Hakkari merkez mitinginin arından ilçelerde halk buluşmaları gerçekleştiriyor.

Hakkari'nin Derecik ilçesinde Ak Parti Derecik İlçe Başkanlığı tarafından halk buluşması düzenlendi.

İlçe girişinde bulunan Bani Nêrgiz'de merkez teşkilatı ile ilçe teşkilatlarından gelen vatandaşlar karşılandıktan sonra konvoy halinde Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan İlçe Seçim Bürosu önüne geçildi.

drc2.jpeg

Buluşmaya katılanlardan Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı yaptığı konuşmada, "Şükrü Başkan size, siz de Allah'a ematsiniz" dedi.

Buluşma esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlara gönderdiği ses kaydı da dinletildi. AK Parti Derecik Belediye Başkan Adayı Şükrü Çetinkaya, 'Halk Buluşması'nda vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

drc3.jpeg

Şükrü Çetinkaya, programa çevre ilçelerden ve Derecik'ten katılan vatandaşlara teşekkür ederek, "31 Mart'ta Allah'ın izniyle sizin de desteğinizle seçilerek Derecik ilçemizde Ak Parti bayrağıyla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Program karşılıklı görüş ve önerilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.

 Yüksekova Haber
 Yüksekova Haber
Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum