Aileden açıklama: Yılmaz Güney'in hayatı film olacak mı?

Aileden açıklama: Yılmaz Güney'in hayatı film olacak mı?

Güney ailesi, Yılmaz Güney'in hayatını konu edinecek film iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güney'in eşi Fatoş Güney, teyitsiz haberlerle ilgili hukuki süreç başlatacaklarını duyurdu.

Yılmaz Güney'in hayatının filme konu olacağı iddialarıyla ilgili Güney ailesinden açıklama yapıldı. Güney'in eşi Fatoş Güney avukatı Bişar Abdi Alınak aracılığıyla yaptığı açıklamada, 'Yılmaz Güney'in hayatı film oluyor' başlığıyla kamuoyuna duyurulan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Güney ailesinin açıklaması şöyle: "Ulusal kanallarda ve yazılı basın yayın organlarında 'Yılmaz Güney'in hayatı film oluyor' başlığı altında gerçeği yansıtmayan haberlere ilişkin olarak kamuoyunu bilgilendirme zarureti hasıl olmuştur. Fatoş Güney'in kaleme aldığı 'Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun' adlı kitaptan senaryolaştırılan, Yılmaz Güney'in hayatını konu alan sinema film için yapım şirketi ile anlaşma yapıldığına ve filmin çekimlerine başlandığına ilişkin haberler gerçeği yansıtmamakta. Yılmaz Güney sinema filmi için tarafımıza gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğumuzu ve birçok prodüksiyon oluşumu ile görüşmelerimizin devam ettiğini ancak herhangi bir şirket ile anlaşma yapmadığımız belirtmek isteriz.

Bazı şirket veya şirketlerle anlaşma yaptığımız ilişkin gerçeği yansıtmayan haberler hakkında hukuki işlemler hukuk departmanımız tarafından başlatılacak. Bu sebeple tarafımızca teyit edilmeyen haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirtmek isteriz. Yılmaz Güney sinema filmi olarak herhangi bir şirketle anlaşmamız durumunda detaylar hukuk departmanımız tarafından paylaşılacağını kamuoyuna saygı ile bildiririz." 

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.