Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a 'şerbetli' yanıt

Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a 'şerbetli' yanıt

Tuğçe Kazaz’ın “Artislik yaptın” dediği Ahmet Şık’tan cevap: “Şerbeti fazla kaçırmışsınız”...

Tuğçe Kazaz’ın, “O kadar artistik yaptın, meğer hepsi menfaate giden yol içinmiş” dediği Ahmet Şık’tan cevap geldi: “Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsınız.”

AK Parti yanlısı sosyal medya mesajları ile tanınan manken Tuğçe Kazaz, HDP İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Şık’la ilgili, “Ahmet Şık, o kadar artistlik yaptın meğer hepsi menfaate giden yol içinmiş. Bedelli vekil koltuğun hayırlı olsun” ve “Kısacası, Ahmet Şık benim gözümde bir gazeteciden ziyade, daha çok bir provakatör olarak kalacaktır” şeklinde mesajlar attı.

Kazaz’ın mesajlarına yanıt veren Ahmet Şık, takipçileri ile yaşadığı ‘Ramazan şerbeti’ polemiğine gönderme yaparak, “Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsınız onu anladım. Ama merak ettim, hepi topu 427 karaktere sığdırdığınız 3 ileti için 18 dakika düşünmeniz kanaat önderi olmanızın gereği mi?” diye yanıt verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.