Ahmet Ağaoğlu 'devam' diyecek!

Ahmet Ağaoğlu 'devam' diyecek!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Aralık ayında yapılacak kongrede yeniden aday olacak.

Trabzonspor’da Muharrem Usta’nın ardından başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Ağaoğlu’nun Aralık’ta yapılacak olağan kongrede yeniden aday olacağı iddia edildi.

Göreve geldiği günden bu yana mali krizi düzeltme için kaynak arayan Bordo-Mavililer’in başkanı, 6 aylık sürede 228 milyon TL’lik bir ödeme gerçekleştirdi. Bu ödemeler sonrasında az da olsa nefes alan kulüpte şimdiki gündem maddesi ise Aralık ayında yapılacak Olağan Genel Kurul.

YAKIN ÇEVRESİNE SÖYLEDİ

Olağanüstü Kongre’yle göreve gelen ve Aralık ayına kadar Karadeniz ekibinin başkanlığını yürütecek olan Ağaoğlu’nun, önümüzdeki seçime girip, girmeyeceği merak konusuydu. Kulüp için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Trabzonspor’un 1 numarasının, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, “Seçim zamanı kimse bu sorumluluğun altına girmek istemedi ancak ben bir saniye düşünmedim. Bu takım için gecemi gündüzüme kattım ve mali konularda kulübü biraz rahatlattık. Bu nedenle Aralık’ta yeniden aday olmayı düşünüyorum” dediği öğrenildi. (Kaynak: Fanatik)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.