Ağır hasarlı bina yıkımda çöktü, enkaz altında kalan operatör öldü

Ağır hasarlı bina yıkımda çöktü, enkaz altında kalan operatör öldü

Antep'te 4 katlı ağır hasarlı bina, kontrollü yıkım sırasında çöktü. Enkaz altında kalan iş makinesi operatörü hayatını kaybetti.

6 Şubat’taki Maraş merkezli depremlerin vurduğu Gaziantep’te, Üniversite Bulvarı’ndaki 4 katlı ağır hasarlı bina için yıkım kararı verildi.

DHA'nın aktardığına göre kontrollü yıkım sırasında bina çöktü; iş makinesi operatörü enkaz altında kaldı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve AFAD ekipleri, operatörü kurtarılmak için çalışma başlattı. 

AFAD, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operatörün cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Yapılan paylaşımda, "Bugün, saat 10.21 sularında Binevler mahallesinde, kontrollü yıkım esnasında bir binada göçük meydana gelmiş; bir iş makinası operatörünün göçük altında kaldığı bilgisi alınmıştır. Olay bölgesine #AFAD, @EmniyetGM, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Meydana gelen olayda iş makinesi operatörü vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmıştır. Vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.