|
Son Güncelleme: 07.09.2025 16:45
| Kaynak: İHA
Adıyaman'da Kendini bıçaklayarak yaraladı
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez İmamağa Mahallesi 1912 Sokak içerisinde M.A., isimli bir şahıs henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı eline aldığı bıçağı göğsüne sapladı.
Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez İmamağa Mahallesi 1912 Sokak içerisinde M.A., isimli bir şahıs henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı eline aldığı bıçağı göğsüne sapladı. Yaralanan M.A., yakınları tarafından kanlar içerisinde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan M.A., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. M.A'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.