Adına kiralanmış lüks araca 2 ayrı ceza geldi

Yüksekova'da yaşayan oto galerici Cebri Tekin (40), bugüne kadar hiç gitmediği Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, kendisi adına kiralanmış lüks bir araca 2 ayrı trafik cezası geldiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Yüksekova ilçesi İpekyolu Caddesi'nde yaklaşık 1 yıldır oto galeri işleten Cebri Tekin’e 2 gün önce ceza tebligatı geldi. Tekin, Bilecik'in Bozüyük ilçesine bugüne kadar hiç gitmemesine rağmen adına 51 EF 333 plakalı Jaguar araç kiralandığını ve ona da 652 ve 314 TL tutarındaki 2 radar cezası geldiğini söyledi. Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Cebri Tekin, kiralanan aracın yaklaşık 3 milyon TL değerinde olduğunu söyledi.

Adına kesilen cezaların silinmesini isteyen Tekin, "Bu araçla herhangi bir eylem yapıldığı takdirde faturanın bana kesilmesinden de endişe duyuyorum. Hayatımda gidemediğim Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 2 gün önce bana 2 trafik cezası geldi. Bozüyük ilçesinde 3 milyon lira değerinde lüks bir aracı benim adıma kiralamışlar. Ceza tebligatı gelince ne yapacağımı şaşırdım. Çünkü hayatımda o ilçeye gitmedim ve öyle lüks bir araç da kiralamadım. Hemen suç duyurusunda bulundum" dedi.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum