Adilcevaz’da ‘Plaj Futbolu’ turnuvası düzenlenecek

Adilcevaz’da ‘Plaj Futbolu’ turnuvası düzenlenecek

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde geleneksel 10'uncu Plaj Futbol Ligi Turnuvası düzenlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Bitlis'in Adilcevaz Belediyesinin ortaklaşa düzenleyeceği Plaj Futbol Ligi Adilcevaz Etabı başlıyor.

İlçede geleneksel hale gelen ve bu yıl 10'uncusu yapılacak olan plaj futbolu, turnuva boyunca heyecanlı karşılaşmalara sahne olacak.

Adilcevaz, Muş, Tatvan ve Mutki'den 4 takımın katılacağı Plaj Futbol Ligi Adilcevaz Etabı, 17 Ağustos 2018 Cuma günü saat 16.00'da başlayacak. Üç gün sürecek ve puan usulü yapılacak olan turnuvanın final karşılaşmaları ise 19 Ağustos 2018 Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Adilcevaz Belediyesinin destekleriyle gerçekleşen organizasyonda şampiyon olan takım, Alanya'da düzenlenecek olan Türkiye Süper Finallerine gitmeye hak kazanacak.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen plaj futbolu turnuvasında şampiyon olarak Alanya'da düzenlenen Türkiye finallerine katılan Adilcevaz Belediye Spor, yaptığı yeni transferler ve tecrübeli ekibiyle yine turnuvanın favori ekibi olarak görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.