Adana'da genç kadının şüpheli ölümü

Adana'da genç kadının şüpheli ölümü

Adana'da imam nikahı ile yeni evlenen 19 yaşındaki Bilcan Abik adlı genç, sabaha karşı yatak odasında şüpheli bir şekilde ölü olarak bulundu.

ADANA - Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesi'nde ikamet eden ve imam nikahı ile yeni evlenen 19 yaşındaki Bilcan Abik adlı genç kadın, sabaha karşı yatak odasında şüpheli olarak ölü bulundu. İddiaya göre, genç kadın eşi ve aile fertleri tarafından eşarbıyla tavana asılı halde bulundu. Ev halkının durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç kadının cenazesi cenaze aracıyla otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. 

Olayla ilgili genç kadının imam nikahlı eşi İlhan Demir, gözaltına alındı. 

Olay yerine gelen genç kadının ailesi ile imam nikâhlı eşinin ailesi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu genç kadının dayısı İzzet Abik, bacağından bıçaklanarak yaralandı. Mahalle sakinleri ise, genç kadının severek kaçtığı Demir ile 18 Haziran'da resmi nikah yapmayı planladıklarını, bir sorunun olmadığını ancak son günlerde düşünceli olduğunu dile getirdi. 

Genç kadının cenazesi, otopsi işleminin ardından Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.