Adana'da çiftlik cinayeti

Adana'da çiftlik cinayeti

Adana'da çiftlik anlaşmazlığı çıktı. Bekçi, çiftlik işletmecisini tüfekle vurdu.

Adana’da, başka bir aileden aldığı çiftliği kullanan Ali Ağar, bir süre sonra çıkması istenince tartıştığı bekçi Mehmet Akçan tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Olayın ardından Akçan ile ‘azmettirmek’ suçlamasıyla çiftlik sahibi aileden Ufuk Derinel tutuklandı.

Derinel ailesi, çiftliği kullanmaları için sözlü olarak Ali Ağar ve akrabalarına verdi. Kararından vazgeçen Derinel ailesi, bekçileri Mehmet Akçan’ı araziye gönderip demir kapının kilitlerini kırarak değiştirtti. Bekçi Mehmet Akçan, çiftliğin giriş kapısı önünde Ağar ile tartıştı. Tartışma sonrası Akçan geldiği araçta bulunan av tüfeğini alıp Ağar’a ateş etti.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mehmet Akçan ile azmettirmek suçlamasıyla Ufuk Derinel’i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.