Adana Demirspor'da Yılmaz Vural'la yollar ayrıldı

Adana Demirspor'da Yılmaz Vural'la yollar ayrıldı

Adana Demirspor dün sahasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep'i 3-2 mağlup ettiği. Bu galibiyetin ardından teknik direktör Yılmaz Vural'ın işine son verildi.

Ligde önceki gün sahasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup eden Adana Demirspor’da teknik direktör Yılmaz Vural’la yollar ayrıldı.

Konuya ilişkin kentteki bir otelde basın toplantısı düzenleyen Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, takımın ilk iki potasından uzaklaştığını ve yönetim kurulu olarak da gelinen noktada ümitlerin azaldığını gördüklerini kaydetti.

Başkan Sancak, Yılmaz Vural’a ve teknik ekibine verdiği emekler için teşekkür ederek, “Çok isterdik Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile bu başarıya ulaşalım ama olmayınca olmuyor maalesef. Olmadığını tüm kamuoyu görmüş durumundadır. Bundan sonraki teknik direktörlük hayatında başarılar dileriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.