Düşünmez ve Parlak'tan Abdullah Zeydan açıklaması

Düşünmez ve Parlak'tan Abdullah Zeydan açıklaması

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı seçilen Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının geri alınmasına Hakkari Milletvekilleri tepki gösterdi.

Hakkari eski Milletvekili ve Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının geri alınması tepkilere neden oldu.

Dem Parti Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez Van'da 14 ilçenin de Dem Parti tarafından kazanıldığını hatırlatarak, "Van halkının iradesine kimse saygısızlık edemez. Hukukla izahı olmayan kumpaslarla sonuç alamayacaksınız. Abdullah Zeydan Van halkının Büyükşehir Belediye Eşbaşkanıdır" dedi.

Hakkari Milletvekillerinden Vezir Parlak ise Zeydan Van’ın seçilmiş, meşru ve yasal belediye eş başkanı olduğunu belirterek, "Van halkının tarihî bir zaferle ortaya koyduğu iradeyi hiçbir güç yok sayamaz" dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan'ın memnu hakkının Adalet Bakanlığı'nın mesai bitimine 5 dakika kala yaptığı itiraz üzerine geri alındığını duyurdu. Parti, "Bu yanlış karardan derhal geri dönülmelidir" çağrısı yaptı.

 Yüksekova Haber
Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.