Acun kendi TV kanalını mı kuracak?

Acun kendi TV kanalını mı kuracak?

Milliyet'e konuşan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı "kendi kanalınıza sahip olmak gibi bir düşünceniz var mı gerçekten?" sorusunu yanıtladı...

Acun Ilıcalı Milliyet'ten Senem Aydın'a verdiği röportajda yeni sezon projelerini anlattı. Acun, ekrana taşıyacağı yeni formatlardan çok yeni bir kanal kurma düşüncesiyle dikkat çekti.

O SES JÜRİSİNDEN KİMLER GİDECEK?

O Ses jürisine katılan Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'un yerine kimlerin gideceği konusunda renk vermeyen Acun şöyle dedi: 

Temelli bir ayrılık düşünmüyoruz. Futbolda 6+4 diye bir kural var. Biz de aslında biraz aynı sistemi uygulayacağız. Bazı arkadaşlarımızı jüriye davet edeceğiz, bazılarını dinlendireceğiz. Hem onlar hem de format için güzel olacak. 

YENİ BİR FORMAT GELİYOR

Bu kez çok insanı mutlu edecek bir proje peşindeyim. Büyük bir hayır işi olacak. ‘Var mısın Yok musun’, benim en sevdiğim yarışmalardan biri oldu. Baktığınız zaman 20 milyona yakın para dağıttık. 250-300 kişi, kimi ufak, kimi büyük işlerini  çözdüler. Bana göre televizyon tarihinin en hayırlı  programıdır.

ACUN KENDİ TV KANALINA MI SAHİP OLACAK?

Uzun yıllar çalıştığınız Show TV’yle yollarınız ayrıldı.  O süreçten bahseder misiniz?

Show TV’de çok zor günler geçirdik. 10 bölüm alacağı olanın genelde terk ettiği bir ortamda, 100 bölümden fazlaydı bizim alacağımız. Kanalın maddi zorlukta olduğunu bildiğim için hep orada kaldım. Ama şartlar öyle bir yere geldi ki, tıkandı. Çok transfer olmayı seven birisi değilim. Televizyon dünyasında 20 seneyi tek transferle geçiren, tek kişi olabilirim. Bu inanılmaz bir süre. Kendimle ilgili hayallerim var. Ama hayal kurup da, onun peşinden gitmedim. Ortam bazı şeyleri getirdi. Bir gün bir bakarsın, bir kanal sahibi olabilirim. 

Böyle bir düşünceniz var mı gerçekten?

Son iki senede, iki kere kanal sahibi olma şansım oldu. İsim söylemek istemiyorum ama çok ciddi görüşmelerim oldu. Açıkçası kendi potansiyelimin bir kanala yetebilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum. Kanal sahibi olmak beni çok çok mutlu etmez ama bir bakarsın olaylar beni oraya götürür. 

Senelerdir bu dünyanın içinde biri olarak, nasıl bir televizyon düşünüyorsunuz? 

Bir kanalın benim kontrolümde olduğu gün, çok farklı şeyler yapacağımı düşünüyorum.  Sana yaptığım her iş bir numara olacak demiyorum. Olamaz zaten. Ama kendi sevdiğim işleri yapıp, üretmek istiyorum.

Röportajın tamamı için buraya tıklayın...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.