Abidin Çoğaç, Yüksekova için aday adaylığını açıkladı

Abidin Çoğaç, Yüksekova için aday adaylığını açıkladı

Yüksekova Belediyesi için aday adaylığını duyuran Abidin Çoğaç, "Daha donanımlı bir şehir için birlikte çalışmak ve bu şehrin geleceğini hep birlikte şekillendirmek istiyorum." dedi.

Yüksekova Belediyesi için aday adayı olan Abidin Çoğaç, "Sizlerin değerli fikirleriyle daha güçlü, daha donanımlı bir şehir için birlikte çalışmak ve bu şehrin geleceğini hep birlikte şekillendirmek istiyorum." diye belirtti.

Çoğaç, adaylık duyurusunda şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Yüksekova Halkı,

Bugün, sizlerin desteği ve güveniyle belediyemizin hizmet anlayışını daha da ileri taşımayı hedefleyen bir adım atmak için buradayım. Uzun yıllardır hem siyasetin farklı kademelerinde hem de bu şehirde yaşayan biri olarak, bu güzel şehrimizin daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha gelişmiş olması için çalışmalar yürütmeyi kendime görev edindim.

Bu şehirde yaşayan herkesin hayat kalitesini artırmak, altyapıyı güçlendirmek, çevreye duyarlı projeler geliştirmek, herkesin söz sahibi olduğu, katılımcı bir yönetim anlayışı ile hareket ederek, şehrimizi ortak akılla yönetmeyi hedefliyorum.

Eğitimden sağlığa, çevre temizliğinden altyapıya, tarımdan üretime kadar pek çok alanda projelerimiz olacak, fakat en önemlisi, sizin ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi dinleyerek, bu kadim şehri hep birlikte daha yaşanabilir bir yer haline getirmek.

Bu yolda, özverim ve sizin desteklerinizle birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum. Sizlerin değerli fikirleriyle daha güçlü, daha donanımlı bir şehir için birlikte çalışmak ve bu şehrin geleceğini hep birlikte şekillendirmek istiyorum.

Sizlerin görüşlerini, önerilerini ve desteğini her zaman önemsiyor, şeffaf ve adil bir yönetim anlayışıyla sizlere hizmet etmek için buradayım. Desteklerinizi bekler, birlikte daha güzel bir Yüksekova inşa etmeyi umut ederim."

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum