Yüksekova'daki yıkım kararı: Özbek, evleri için yıkım kararı verilen vatandaşlar ve kaymakamla görüştü

Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Yüksekova'da evleri için yıkım kararı verilen vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı ile görüştükten sonra yıkım kararı verilen Esenyurt Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Ak Parti İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, “Bu konuyu öncelikle vatandaşlarımız gelip bizimle paylaştı. Vatandaşlarımızın bir mağduriyetleri söz konusu biz de bu konunun esasını öğrenmek için önce Sayın Valimizle paylaştık. Bugün de gelip kaymakamımızla görüştük” dedi. 

Özbek gazetecilere yaptığı açıklamanın devamında şunları söyledi: 

“Bugün vatandaşlarımızla mahalle sakinlerimizle oturup konuşacağız. Bu konuyu en asgari zararla nasıl kapatabiliriz, hem ilimiz açısından hem de vatandaşlar açısından nasıl daha iyi bir yol, yöntem bulabiliriz bunun çabası içersindeyiz. Daha sonra bu konuyu eğer gerekirse bakanlığa sunarız. Bakanlıktan bir heyet gelsin oturup konuşalım. Şunu da sizlerin aracılığıyla söylemek istiyorum. Oturup konuşup beraber sorunlarımız halledeceğimize inanıyorum. Eksiklerimiz, artılarımız konuşup tamamlayacağız. Şuan bir yıkım söz konusu değil ama bunları oturup konuşacağız. Bunları beraber çözeceğiz inşallah kimsenin ciddi bir endişe duymasına gerek yok.”

Ak Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan ile birlikte vatandaşlarla bir süre sohbet ederek taleplerini dinleyen Özbek, konunun takipçisi olacağını belirterek mahalleden ayrıldı. 

 Yüksekova Haber
Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum