Abdulkadir Selvi: Her darbeci koltuğa otururken artık karşısında Erdoğan’ın fotoğrafını görecek

Abdulkadir Selvi: Her darbeci koltuğa otururken artık karşısında Erdoğan’ın fotoğrafını görecek

Selvi, “15 Temmuz’la birlikte o fotoğraf değişti artık. Her darbeci koltuğa otururken artık karşısında Erdoğan’ın fotoğrafını görecek" ifadesini kullandı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 27 Mayıs Darbesi'nin yıl dönümüne ilişkin bir yazı yazdı. Selvi, 27 Mayıs Darbesi anlaşılmadan Türkiye'nin demokrasi tarihinin de anlaşılamayacağını savundu. 15 Temmuz gecesi Genelkurmay'a gittiğinde 27 Mayıs havasını sezdiğini söyleyen Selvi, "Erdoğan, CNN Türk’te Hande Fırat’la darbeye karşı FaceTime’dan yayın yaparken gözümün önünde Menderes’in idam sehpasındaki fotoğrafı asılı duruyordu." dedi. Demirel'in “Başbakanlık koltuğuna oturduğumda karşımda Menderes’in darağacındaki fotoğrafı duruyordu” sözlerine de yer veren Selvi yazısının son bölümünde artık bu fotoğrafın değiştiğini söyledi.

Selvi, "27 Mayıs’ın yıldönümünde artık karşımızda sadece Menderes’in idam sehpasındaki fotoğrafı durmuyor. 15 Temmuz’la birlikte o fotoğraf değişti artık. Her darbeci koltuğa otururken artık karşısında Erdoğan’ın fotoğrafını görecek" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.