ABD’de konser bekleyen kalabalığa rastgele ateş açıldı: İki ölü

ABD’de konser bekleyen kalabalığa rastgele ateş açıldı: İki ölü

ABD'nin Florida eyaletinde üç kişi, bir konser salonunun dışında bekleyenlere rastgele ateş açtı. Saldırıda iki kişi öldü, biri ağır olmak üzere en az 20 yaralı var.

ABD'nin Florida eyaletinde bir konser için bekleyen kalabalığa üç kişi tarafından ateş açıldı. Beyaz bir SUV'dan inen üç kişinin konser salonunun dışında bekleyenlere ağır silahlarla ateş açtığı belirtilirken, en az iki kişi öldü. 20’den fazla kişinin de yaralandığı açıklandı.

Miami-Dade Emniyet Müdürü Alfredo Ramirez, olay yerini inceledikten sonra yaptığı açıklamada, saldırgabların kalabalığa rastgele ateş açtığını söyledi. Yerel televizyon kanalı CBS4 Miami, yaralananlardan birinin durumunun kritik olduğunu duyurdu. Florida Valisi Ron DeSantis, yetkililerin saldırganları yakalamaya çalıştığını açıkladı.

Silah Şiddeti Arşivi (Gun Violence Archive) adlı kâr amacı gütmeyen araştırma kurumunun verilerine göre, 2021 yılının ilk 132 gününde ABD 200'den fazla silahlı saldırıya sahne oldu.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.