3 kardeş evlerinde ölü bulundu

3 kardeş evlerinde ölü bulundu

Uşak'ta biri bedensel engelli 3 kardeş evde ölü bulundu. Kardeşlerin sobadan sızın karbonmonoksit gazından mı yoksa gıdadan mı zehirlendikleri araştırılıyor.

Uşak’ın Karağaç Mahallesi’nde, iki katlı bir binanın alt katında yaşayan iplik fabrikasından emekli işçi Kazım Yeşilkuşak, bu sabah hayatının en büyük acasını yaşadı. Aynı odada kalan çocukları sabah uyanmayınca içeri giren baba Yeşilkuşak,  Ayşe Özdemir (25), Hatice Yeşilkuşak (19) ve bedensel engelli Ali Yeşilkuşak’ı (16) ölü buldu.

Evde inceleme yapan polis, önce 3 kardeşin karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabileceği üzerinde durdu. Ancak, istifra etmiş olmaları nedeniyle gıda zehirlenmesine maruz kalmış olabilecekleri şüphesi de ortaya çıktı.

Ölen kardeşlerden Ayşe Hatice Özdemir’in iki hafta önce evlendiği ve bir yakınlarının düğününe katılmak üzere baba evine geldiği belirlendi. Ayşe Hatice Özdemir’in burada iki kardeşiyle ikram edilen çorba, tavuk, pilav, keşkek ve un helvasından yedikleri öğrenildi.

Anneleri 3 yıl önce önce vefat ettiği öğrenilen 3 kardeşin cenazeleri, savcı ve polisin incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Baba Kazım Yeşilkuşak ile büyük oğlu Serkan Yeşilkuşak’ın ise farklı odalarda kaldığı belirlendi.

Polis, 3 kardeşin ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.