15 yaşındaki çocuğun 9 yıl boyunca fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı

15 yaşındaki çocuğun 9 yıl boyunca fuhuşa zorlandığı ortaya çıktı

Uludere’nin Uzungeçit beldesinde üvey annesiyle birlikte yaşayan 15 yaşındaki S.A. fuhuşa zorlanarak hamile kaldı. S.A’ya işkence ederek fuhuşa zorlayan üvey anne ve 3 erkek tutuklandı.

Şırnak’ın Uzungeçit (Dêrahînê) beldesinde üvey annesiyle birlikte yaşayan 15 yaşında ki S.A. 6 yaşından beri üvey annesi B.A. ile  C.A. ve S.Y. isimli erkekler tarafından kendisinden yaşça büyük olan erkeklerle fuhuşa zorlandı. Bunu kabul etmeyen çocuk defalarca işkenceye maruz kalırken, olayı babasına anlatacağını belirtmesi üzerine üvey annesi tarafından başına sert cisimle vurularak işkenceye maruz kaldı.

MA'nın haberine göre, yoğun bir işkence altında fuhuşa zorlanan S.A. Ekim 2021'de rahatsızlanması sonucunda hastaneye kaldırılırken, S.A'nın 40 günlük hamile olduğu ortaya çıktı. S.A. yaşananları bir süre sonra ablasına anlattıktan sonra, ablası faillerden şikayetçi oldu

Olayı savcılıkta anlatan B.A.'nın diğer üvey kızı da kardeşine yapılanların aynısının kendisine de yapılmak istendiğini ancak buna karşı direndiğini belirtti.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum