13 yaşındaki çocuk TikTok videosunu taklit etmeye çalışırken kendini yaktı

13 yaşındaki çocuk TikTok videosunu taklit etmeye çalışırken kendini yaktı

ABD'de 13 yaşındaki bir çocuk, TikTok'ta gördüğü videodaki gibi 'aynaya alevlerden şekil çizmeyi' deneyince yangın çıkardı. Boynu ve sağ kolu yanan Destini Crane' yoğun bakımda.

 ABD'de 13 yaşındaki bir çocuk, TikTok'ta gördüğü bir videoyu taklit etmeye çalışırken kendini yakıtı. Ailesi, 13 yaşındaki Destini Crane'in, evlerinin banyosunda videodaki gibi aynanın üzerinde alevlerden şekil çizmeye çalışırken boynunu ve sağ kolunu yaktığını açıkladı.

ABC News'ün haberine göre, Oregon eyaletinde yaşayan Destini Crane iki haftadır hastanede üçüncü derecede yanık tedavisi görüyor ve üç ameliyat geçirdi. Yoğun bakımda tutulan Crane, henüz konuşamadığı için tam olarak ne olduğunu ailesine anlatabilmiş değil. Ancak ablası Andrea Crane, hem banyoda buldukları eşyalardan hem de Destini'nin arkadaşlarıyla yaptıkları konuşmalardan sonra, olayın arkasında bir TikTok videosunun bulunduğuna inandıklarını söyledi.

Kardeşinin 'TikTok için yaşadığını' söyleyen Andrea Crane söz konusu videoda bir kişinin yanıcı bir likitle aynaya bir şekil çizdiğini ve sonra bu şekli ateşe verdiğini söyledi. Destini'nin o gün evin banyosuna bir mum, çakmak ve alkol götürdüğü, iyi havalandırılmayan banyoda bir anda her şeyin ateş aldığı belirtildi.

Anne Kimberly Crane ise kızının telefonunun bulunduğu sırada TikTok için hâlâ video çekmekte olduğunu anlattı. Kimberly Crane, evin salonunda telefonda konuştuğu sırada kızının çığlık atarak kendisine seslendiğini, banyoya gittiğinde ise her şeyin alev almış olduğunu söyledi. Aile, başkalarının başına benzer olayların gelmemesi için kızlarının yaşadıklarını basına anlattıklarını söyledi. Abla Andrea Crane, kardeşinin kendisine TikTok videoları gösterdiğinde meşgul olduğunu söyleyerek kendisiyle yeterince ilgilenip ne izlediğine bakmadığı için pişman olduğunu anlattı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.