Yüksekova'da zırhlı araçlar kaza yaptı: 1 polis hayatını kaybetti

Yüksekova'da zırhlı araçlar kaza yaptı: 1 polis hayatını kaybetti

3 günlük sokağa çıkma yasağının ilan edildiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis ve askere ait zırhlı araçlar kaza yaptı, 1 polis hayatını kaybetti 1 polis ve 4 asker de yaralandı.

YÜKSEKOVA HABER

Edinilen bilgiye göre, ilçenin İpekyolu Caddesi Sabancı kavşağı mevkiinde seyir halindeki akrep tipi zırhlı bir araç henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak takla attı. Takla atan zırhlı aracın hemen arkasından gelen ve içerisinde askerlerin bulunduğu zırhlı otobüs de kaza yapan zırhlı araca çarpmamak için yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Kazada yaralılara ilk müdahaleyi sokağa çıkma yasağına rağmen çevredeki evlerde ikamet eden vatandaşlar yaptı.

haberingoruntuleri.gif

Kazada her iki araçta bulunan 2 polis ve 4 asker yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Yüksekova Devlet Hasatnesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi gören yaralılardan 1 polis memuru hayatını kaybetti.

kaza3-001.jpg

Yaralılar hastaneye gönderildikten sonra bazı polislerin yardım ettikten sonra çevrede bekleyen vatandaşlara bağırıp çağırması vatandaşların tepkisine neden oldu. Polis ve sağlık ekiplerinden önce kendilerinin polis ve askerlere müdahale ettiğini belirten vatandaşlar polislere sert tepki gösterdi. Tepkiler üzerine polis toplanan vatandaşları dağıtmak için zırhlı araçtan yaptığı anonsla önce teşekkür etti ardından dağılmalarını istedi. 

Zırhlı araçlar olay yerine çağrılan zırhlı kepçe ve paletli askeri çekici ile olay yerinden çekildi. 

kaza4-001.jpgg1-036.jpgg2-030.jpgkaza56.jpg

kaza5-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.