Yüksekova'da birçok ev ve iş yeri zarar gördü

Yüksekova'da birçok ev ve iş yeri zarar gördü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dün Yeni Mahalleye barikat operasyonu düzenlenirken, operasyon esnasında çok sayıda ev ve iş yerinde hasar oluştu.

YÜKSEKOVA HABER

YÜKSEKOVA – Yüksekova’da dün güvenlik güçleri tarafından Yeni Mahalle’ye barikat operasyonu düzenlendi. Operasyon esnasında saatlerce silah ve patlama sesleri yankılanırken, çevrede bulunan birçok ev ve iş yerine kurşun isabet etti.

Çevrede birçok mermi kovanı  görülürken, mahallede bulunan ve Hamit Soydan’a ait olan Soydan Market’in duvarlarının yıkıldığı ve tahrip edildiği belirtildi.

haberinfotograflari.gif

Dükkanların ve evlerin kapılarının polislerce kırıldığını belirten Soydan, “Bu, kabul edilemez. Dün gece hiçbir olay yokken bilerek ve isteyerek bu dükkanları bu hale getirdiler. Birinci seferde kepenkleri kırdılar, ikinci sefer geldiklerinde duvarları da yıktılar. Silah sesleri nedeniyle kardeşlerimle bodruma kaçtık. Maddi zararımız da çoktur” dedi.

haberingoruntuleri.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.